Skapa annons

Det är helt kostnadsfritt att annonsera på VILSE.NU. Vi tar endast emot annonser som avser upphittade eller saknade katter. Tyvärr har vi inte möjlighet att publicera annonser som gäller andra djurslag.

Samtliga annonser granskas före publicering. Annonser med olämpligt eller irrelevant innehåll kommer att avlägsnas av administrationen.

Alla annonser länkas till vår Facebooksida.

Som annonsör ansvarar du för den information du väljer att delge på Vilse.nu. Vilse.nu registrerar eller sprider inga av de personuppgifter som förekommer i annonserna.

Det finns ingen bortre gräns för hur länge annonserna får ligga kvar eftersom katter kan vara borta mycket länge och ändå hitta hem till slut. Vi är dock tacksamma om du tar bort annonsen via länken i ditt bekräftelsemejl som du får när du lägger upp en annons så snart som möjligt om den inte längre är aktuell. Kom också ihåg att se till att kontaktinformationen fortfarande är aktuell om annonsen ligger kvar under en längre tid. Du kan ta bort eller uppdatera din annons genom att följa länken som finns i mejlet du får ifrån oss när du lägger upp annonsen. Obs! att mejlet ibland kan hamna i skräpposten. Om du inte får ett bekräftelsemejl, kontakta info@vilse.nu

Anmäl en saknad katt

 

Anmäl en hittad katt

 

 

HAR DU PROBLEM MED ATT LÄGGA UPP DIN ANNONS, ATT TA BORT DEN ELLER ÄNDRA I DEN?

Det kommer inte något bekräftelsemejl från Vilse. Titta i skräpmejlen, tyvärr händer det att svarsmejlet hamnar där. 

Annonsen syns inte på sidan. Kontrollera först om du fått ett mejl från Vilse. (Om du inte hittar det så kolla även i skräpmejlen.) Om du fått ett mejl så har vi tagit emot din annons men inte hunnit godkänna och publicera den än. Vänta några timmar och kontrollera igen om annonsen syns på sidan. Arbetet med att administrera Vilse sköts ideellt och vi jobbar så fort vi kan.

Annonsen går inte att skicka. Kontrollera att du fyllt i alla rutor med *. Dessa är obligatoriska och du kan inte spara annonsen om de inte är ifyllda. Du måste också kryssa i rutan ”Jag är inte en robot”. 

Jag vill ta bort min annons eller ändra i den men vet inte hur. Följ länken som finns i bekräftelsemejlet så kommer du till formuläret och kan göra ändringar eller ta bort annonsen. Vill du lägga upp eller byta ut en bild så mejla bilden till info@vilse.nu. Om du inte kan hitta bekräftelsemejlet så titta i skräpkorgen. Det händer tyvärr att de hamnar där. Om du tar bort annonsen så är vi tacksamma om du mejlar oss på info@vilse.nu och berättar hur din katt kommit till rätta/om du hitta ägaren till katten mm. Du får också gärna skriva om detta på Vilses Facebook.