Anmäl en hittad katt

Glöm inte att skriva adress var katten är upphittad, och att bifoga minst en bild (bästa bilden först) om sådan finns. Använd fältet "Mer info om var och när" för adress, om inte kartan fungerar. 

För närvarande fungerar tyvärr inte vårt kontaktformulär med live- eller hotmailadresser. Använd annan e-mail eller skriv kontaktuppgifter synligt. 

Det finns ingen bortre gräns för hur länge annonserna får ligga kvar eftersom katter kan vara borta mycket länge och ändå hitta hem till slut. Vi är dock tacksamma om du tar bort annonsen via länken i ditt bekräftelsemejl som du får när du lägger upp en annons så snart som möjligt om den inte längre är aktuell. Kom också ihåg att se till att kontaktinformationen fortfarande är aktuell om annonsen ligger kvar under en längre tid. Om du inte får ett bekräftelsemejl, kontakta info@vilse.nu

t ex ”Svart kattunge upphittad i Aspudden, Stockholm”.


Skriv in både gatuadress och gatunummer (tex Kattvägen 3) och välj sedan ett av de förslag som dyker upp. Om du gjort allt rätt så kommer en röd markör att synas på kartan.


Denna information syns i översikten och underlättar för den som söker bland annonserna.Jämför med exempelbilderna och välj den kategori som stämmer bäst in på kattens färg. Klicka på bilden för att få en större bild.
Kategori 1. Sköldpaddsfärgad katt (med eller utan vitt)
Kategori 2. Helvit katt
Kategori 3. Gråbeige/brunbeige katt (med eller utan maskning, med eller utan vitt)
Kategori 4. Creme/Gulbeige/Gul/Orange/Röd/Rödrandig/Röd-vit katt. Vit katt med gula/orange/röda/rödrandiga fläckar.
Kategori 5. Grårandig/Brunrandig/Svartprickig/ Brunprickig katt UTAN VITT.
Kategori 6. Grårandig/Brunrandig/Svartprickig katt MED VITT. Vit katt med randiga eller prickiga fläckar (ej röd/gul).
Kategori 7: Ljusgrå/Grå/Grå med lite vitt/Grå-vit katt. Vit katt med helgrå fläckar.
Kategori 8. Brun/Viltfärgad/Brun med lite vitt/Brun-vit katt. Vit katt med helbruna fläckar.
Kategori 9. Svart katt med lite vitt. Svart-vit katt. Vit katt med svarta fläckar.
Kategori 10. Helsvart katt. Svart katt med enstaka vita hårstrån.
Kategori 11. Obestämbar färg/Övriga.

Du har möjlighet att ladda upp tre bilder på katten. Maximal tillåten storlek på respektive bild är 10 MB. Tänk på att stora filer kan ta lång tid att ladda upp (beroende på vilken typ av internetanslutning du har).

Beskriv kattens utseende så noga du kan men behåll något speciellt kännetecken för dig själv, något som bara kattens rätta ägare kan känna till. Du ska heller inte ange kattens id-nummer. Om du blir kontaktad av en person som uppger sig vara kattens ägare så kan du kontrollera att detta stämmer genom att fråga efter kattens speciella kännetecken och id-nummer. Du kan också be personen skicka foton på katten.

(Denna information är ej synlig för besökarna, men används för kontakt via formulär)

(Denna information är synlig för besökarna.)

Vilse.nu tillhandahålls av Svenska Kattskyddsförbundet (SVEKATT).

De uppgifter du lämnar i samband med registrering av din annons kommer att sparas tills annonsen tas bort. När annonsen avpubliceras dröjer det 72 timmar tills annonsen raderas permanent. SVEKATT lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje person eller använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte.

Du har rätt att begära vilka personuppgifter SVEKATT har om dig. Du har även rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter och du kan även begära att få personuppgifterna raderade.

För kontakt med SVEKATT:

SVEKATT (Svenska Kattskyddsförbundet)
c/o Stockholms Katthem
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA
info@vilse.nu


Jag har läst informationen ovan och samtycker till den behandling av personuppgifter som SVEKATT har.

* = obligatoriska fält