Manne

Fakta


Län
Jämtlands län
Försvann
2022-04-28
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Hane
Kastrerad
Ja
Kattens päls
Korthårig
Färgkategori
Kategori 6. Grårandig/Brunrandig/Svartprickig katt MED VITT. Vit katt med randiga eller prickiga fläckar (ej röd/gul).
ID-märkning
Registrerad
Ej registrerad
Mer information
Yttergärde 280, Oviken, Bergs Kommun.
Vid försvinnandet var Manne ungefär 8 månader (född september 2021) och vägde cirka 3 kg, han är cirka 11 månader nu och kan väga mer/mindre. Manne har ett svart "halsband" i runt halsen och sträck som går ut från ögonen till kinderna. Han är vit på bröstkorgen och magen samt runt munnen och på kinderna, på kinden har han en liten ljusbrun fläck på ena sidan. Har har ganska kort nos och stora öron med små tofsar. Vita tassar. Han har lite större mörkare ränder på frambenen och smalare, men fler, ränder på kroppen. Vid försvinnandet var Manne väldigt social och gosig. Han kom alltid när man ropade på honom, och han var en väldigt snäll och kramig katt. Detta kan ju såklart ha förändrats sedan han försvann.
Kontaktuppgifter
0738477778