Messi

Fakta


Län
Skåne län
Försvann
2021-11-22
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Hane
Kastrerad
Ja
Kattens päls
Korthårig
Färgkategori
Kategori 4. Creme/Gulbeige/Gul/Orange/Röd/Rödrandig/Röd-vit katt. Vit katt med gula/orange/röda/rödrandiga fläckar.
ID-märkning
XXXXXXXXXX88575
Registrerad
Ej registrerad
Mer information
Han försvann från Skräddarebyn i Annestad/Bunkeflostrand söndagen/måndagen den 21/22 november och då hade han ett blått halsband på sig.
SNÄLLA HJÄLP MIG DELA SÅ MIN ÄLSKADE KAN KOMMA HEM💔😭♥️

Min absolut bästa vän är försvunnen😭
Messi älskar att vara ute och håller sig alltid i närheten av vårat hem förutom när han följer med mig och lämnar barnen lr när jag går och handlar. Han kommer alltid när jag kallar och är hemma flera gånger under dygnet. Han gick ut som vanligt i söndags kväll men på måndag morgon kom han inte den tiden han brukar. Tyckte det var konstigt men tänkte han kommer väl lite senare. Dagen gick men Messi kom aldrig. Jag visste att något inte stod rätt till i med han e van att vara ute och hittar bra hem, han är en orädd katt som verken stora hundar lr annat skrämmer inte han. Jag har gått runt och letat och kallat men han finns inte någonstans.
Nu misstänker jag att någon har tagit honom eller att han ligger väldigt skadad i närheten.
Imorgon kommer en id hund som ska hjälpa oss söka efter Messi. Hittar den inget så måste någon ha tagit homon.
Jag är helt förstörd och vill bara ha hem min älskling.

Snälla hjälp mig att dela mitt inlägg så Messi kanske kan komma hem till sin familj som verkligen saknar och älskar han😭😭😭
Kontaktuppgifter
0790193234