Brorsan

Fakta


Län
Skåne län
Försvann
2021-10-21
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Hane
Kastrerad
Ja
Kattens päls
Korthårig
Färgkategori
Kategori 4. Creme/Gulbeige/Gul/Orange/Röd/Rödrandig/Röd-vit katt. Vit katt med gula/orange/röda/rödrandiga fläckar.
ID-märkning
XXXXXXXXXX32649
Registrerad
SVERAK
Mer information
Distriktsveterinärerna i Sjöbo. Rört sig mot Odensgränd och Frejsgränd.
Idag, tors 21 okt, vid 16-tiden rymde min gulvita huskatt från sin bur på parkeringen utanför Distriktsveterinärerna i Sjöbo (industriområdet). Han var panikslagen efter undersökningen. Två veterinärer hjälpte mig att leta och locka, men hankatten var jätterädd och sprang iväg österut, förbi verkstaden, mot träddungen och det villaområde med gatunamn som Odensgränd och Frejsgränd. Jag gick runt och letade och lockade under kvällen, men om han hörde mig, så var han för rädd för att komma fram.
Katten som heter Brorsan bor i Bjärsjölagård så han är i okänt område och därför otrygg och rädd. Om ni ser honom, ring mig gärna, 0705-476957. Eller kontakta Distriktsveterinärerna. Han är ID-märkt/chippad, gulvit, 2,5 år, ca 5 kg tung och har rött halsband med pingla.
Kontaktuppgifter
0705-476957