Hittade katter

Svartvit hona-310935

Svartvit hona

Mycket hängande mage, troligen fått ungar nyss. Skygg, hon visar sig bara ibland. Vi har inte kunnat se om hon har halsband. Har inte hittat hennes tillhåll.

Uppdatering 3/8: Vi har inte lyckats få en bild tidigare, men i morse hände det. Har inte sett katten på flera dagar. Nu är mag...

Tresticklan syd, Ed
Högsäter- svart katt-0

Högsäter- svart katt

Svart (förmodad) hankatt har bosatt sig under verandan och i trädgården i Högsäter. Går runt och skriker i princip dygnet runt och slåss med min egna katt. Skygg så det går inte att närma sig eller ta bättre kort. Svart med gula ögon. Utmed Ånnerudvägen.

BÄRBY 1, Högsäter
Röd hankatt upphittad! -0

Röd hankatt upphittad!

Tog chansen på kvällen runt kl. 22.00 den 13de november och lyckades ta in den här väldigt rädda och kontaktsökande katten när den ännu en gång syntes på vår gård i skogen strax innan Buterud, ca 25 minuter från Mellerud i Dalsland.

KRÖKERSRUD KULLEN 1, Dals Rostock
Avliden Katt

Sköldpaddsfärgad ung hona hittad i Västra Götaland

Katten hittades tyvärr avliden i motorrummet på en bil som lämnats in på verkstad i Henån, Orust 17 november. Oklart var bilen befann sig vid tillfället när katten kröp in motorrummet, troligtvis i Västra Götaland. För tillfället inga direkta uppgifter från bilägaren var mer exakt eller när det k...

Henån
Katt omhändertagen, upphittad-0

Katt omhändertagen, upphittad

Efter att katten setts vandra omkring i området i drygt 1,5månad och vi pratat med grannar ordnades en kattfälla via Djurskyddet. Precis innan värsta kylan slog till lockades katten in i fällan och kunde därmed tas in i värmen.

Sjöbyn, Säffle
Röd hankatt-0

Röd hankatt

Fångad i kattfälla då vi trodde det var vår bortsprungna katt.

Denna är en okastrerad och omärkt hankatt, kelig och van människor.

Tveta, Säffle
Svartvit

Mager ev. dräktig svart/vit katt

Setts till både 17/8 och 18/8. Var påväg att bli påkörd av bussen jag åkte med i, verkar trött och förvirrad. Synts till på samma ställe båda dagarna

Mellanvägen, Trollhättan
Avliden Katt

Död katt vid Tvet, Orust

Hittades vid Tvets förskola. Katten är död.

TVET 611, Nösund
Upphittad i Spekeröd -0

Upphittad i Spekeröd

En troligen hankatt har varit runt om vårat hem och strykt runt det senaste året. Har mycket tovor, väldigt skygg. Inget chip och inget halsband.

BÅTSLYCKE 110, Spekeröd
Ägare sökes-0

Ägare sökes

Varit utanför oss i ca 1 månad

RYLANDA, Vara
Vit katt med svarta tecken upphittad. -0

Vit katt med svarta tecken upphittad.

Katten har varit här i området sedan någon gång i december. Är varje dag och äter på min altan. Låter den äta då det varit så kallt. Sover under affären bredvid. Är väldigt skygg. Har ej halsband.

Ledetvägen 40, Alafors
Skygg katt upphittad vid Anten Alingsås-0

Skygg katt upphittad vid Anten Alingsås

Ägare sökes!
Katt upphittad på Ödegärdet vid sjön Anten, Alingsås.
Vi har en fälla uppe för att försöka fånga en in hund som är på rymmen. Den 17 oktober gick en katt i fällan. Katten hör inte hemma i området. Det finns inte så många hus här.
Den är nu i tryggt förvar i ett eget r...

ÖDEGÄRDSVÄGEN 12, Alingsås
Svart katt med vita tassar -0

Svart katt med vita tassar

Upphittad svart katt med vita tassar. Tanig och har möjligen skabb eller liknande.

Annas Väg 14, Kärna
Ägare sökes-0

Ägare sökes

Denna katt kommer in till hos genom kattluckan och började göra det i slutet på december. Flera grannar har också haft besök av honom. Jag har varit till veterinären med honom och det visade sig att den inte är kastrerad, inte chipas och har heller ingen tatuering.
Han är reserverad men går...

Dyvelstensvägen 13, Forshaga

Ny sökning