Hittade Katten i Kista gård

Fakta


Län
Stockholms län
Hittades
2024-07-09
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Polisanmäld
Ja
Kattens päls
Korthårig
Färgkategori
Kategori 4. Creme/Gulbeige/Gul/Orange/Röd/Rödrandig/Röd-vit katt. Vit katt med gula/orange/röda/rödrandiga fläckar.
Mer information
Katten hittades i Kista Gård.

Hej,
Polisen skickade mig här för att meddela om en försvunnen katt jag såg igår. I början av händelsen så såg jag ett foto för två veckor sedan, på en försvunnen katt i Kista som finns ett foto upphängd vid någon stolpe, i dom bruna husen vid studentområden Unity eller förskole/dagis områden och mycket möjligt vid parkerna. Det är i allafall vid dom bruna bostäderna. Så jag har försökt att leta efter ägaren till katten men jag hittar inte fotot. Men jag såg deras katt i Kista gård, det verkar som katten brukar vara där ofta. Men här är bilden på katten ifall någon katten.
Kontaktuppgifter
0735596722