Kastrerad hane upphittad

Fakta


Län
Västernorrlands län
Hittades
2022-05-20
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Hane
Polisanmäld
Ja
Kattens päls
Långhårig/semilånghårig
Färgkategori
Kategori 4. Creme/Gulbeige/Gul/Orange/Röd/Rödrandig/Röd-vit katt. Vit katt med gula/orange/röda/rödrandiga fläckar.
Mer information
Mager kastrerad hane utan id-märkning.
Mörkt orange/röd/beige med lite vita inslag. Förmodligen medelålders katt. Katten setts i området några dagar, ingen i området har info om den eller äger den. Verkat lite slö och mager. Idogt delat efterlysning av info och ägare både muntligen i området samt på sociala medier, hemsidor mm med god spridning utan tips på ägare. Togs in på Öbacka Djurhem då den behövde vård och ingen ägare gick att finna. Kontakta upphittare för tips eller om du äger katten, vi vill gärna återförena er! Samtliga av de då publicerade annonserna om saknade katter i länet är uteslutna när detta publiceras (22/5).
Kontaktuppgifter
Anna 076-2633326


Karta


Större karta