Bruntabby hankatt som stjäl mat i Norra Vånga, Kvänum

Fakta


Län
Västra Götalands län
Hittades
2021-10-01
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Hane
Polisanmäld
Kattens päls
Korthårig
Färgkategori
Kategori 5. Grårandig/Brunrandig/Svartprickig/ Brunprickig katt UTAN VITT.
Mer information
Är det någon som vet var denna gosse hör hemma? Han är hos mig dagligen och tjuvar mat (går in genom kattluckan). Vet att bilden är urdålig, men han är lite skygg. Han är iaf bruntabby med lite vitt på bröstet, några år gammal (har sett honom något år tidigare, när grannkatten löpte) och han ser lite ledsen ut. I somras så såg jag honom vid några tillfällen, då med sönderkliade öron o rätt mager. Han har ätit upp sig hos mig. Vill gärna att han kommer tillrätta, då vintern är i antågande. Mina egna kissar är inte förtjusta i honom, men det bryr han sig inte om. Hör av er om ni tror er känna igen gossen. Adressen är Norra Vånga, Stora Höberg
Sannolikt okastrerad hankatt, ganska skygg
Kontaktuppgifter


Karta


Större karta