Svartvit långhårig avliden rv62

Fakta


Län
Värmlands län
Hittades
2021-10-21
Kattens ålder
Kattens kön
Polisanmäld
Nej
Kattens päls
Långhårig/semilånghårig
Färgkategori
Kategori 9. Svart katt med lite vitt. Svart-vit katt. Vit katt med svarta fläckar.
Mer information
Rv 62 norra sidan av bron över järnvägen. Katten ligger i vägrenen rv62 på stodenesidan. Ungefär där det högre räcket går ner mot det lägre räcket. Man bör gå fram från åkersidan för stannar man på rv62 är man dold för upphinnande trafik pga backkrönet
Svart och vit päls. Såg ut att vara långhårig. Katten är död men såg relativt hel ut. Verkade torr i pälsen så den har nog inte legat där länge. Går inte att stanna på vägen, därav denna annons som resultat. Jag har ingen mer information att delge.
Kontaktuppgifter


Karta


Större karta