Svartvit långhårigkatt

Fakta


Län
Stockholms län
Hittades
2020-03-13
Kattens ålder
Vuxen
Kattens kön
Polisanmäld
Nej
Kattens päls
Långhårig/semilånghårig
Färgkategori
Kategori 9. Svart katt med lite vitt. Svart-vit katt. Vit katt med svarta fläckar.
Mer information
Såg en katt vilandes vid en soppåse precis vid buskarna mittemot porten 10A på astrabacken vid busshållsplatsen. Har svårt att tro att någon lämnar sin katt ute ensam kl 03-04 på natten! Och den var smutsig, hade ett rivsår på näsbenet, knotter smuts i ögvråna; även rädd sprang iväg in i buskarna när ja närmade mig. Har lagt upp en bild nr 2 på hur katten såg ut tagen från googel då min bild av katten (bild nr 1) tyvärr blev dålig.
Katten hade en ljusrosa nos och svart päls med vit hårig krage. Kan ha haft små vita tassar men tror de oxå var svarta. Hade En stor lurvig svans å ben och mkt långhårig överallt antingen sibirisk eller norsskogskatt. Såg inte stor ut möjligen en hona. Hade ett Litet nätt ansikte och kan ha vägt 3-4kg
Kontaktuppgifter


Karta


Större karta